Technika 1

Mivel az iskolánkba járt a Hellowood egyik alapítója, Huszár András is, ezért az ő cégének a műhelyében fogunk barkácsolni, összeszerelni a bútorokat, elkészíteni egy különlegesebb fafajtából a karkötőket. Elkezdtük a termékek előállítását, a Technika 1 nevű műhelyben, ahol minden szerszámot biztosítanak, meg, persze  a famegmunkáláshoz szükséges szakértelmet is megadja az építészekből álló kis csoport.
Jöjjön hát pár kép a folyamatokról, szerszámokról:

 

Beszélni kellett a büfé pályázat sorsáról is, hogy megírjam-e egyáltalán, vagy mi legyen ezzel. Három opció merült fel, szavazással döntöttünk erről is, szokás szerint.

Úgy döntöttünk, hogy rosszabbul írjuk meg, de azért megírjuk, hogy lássák az igyekezetet. Ez jól is hangzott, megvalósíthatónak tűnt,  de aztán elcsúsztam a beadási határidővel, 2-3 nappal később adtam be.
Ilyenkor nagy valószínűséggel meg sem nézik már a pályázatot, amit beadtam, szóval olyan, mintha meg sem írtam volna, ami nem túl szerencsés dolog.
Ennyit erről, de van jó hírem is:
Egy jövendőbeli ügyfél megkeresett minket facebookon, és megírta, hogy, ha már kész lesz pár termékünk, ő nagyon szívesen vásárolna tőlünk. Úgyhogy boldogság van!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s